NDV gaat van start

leerdam • De Nieuwlandse damvereniging NDV begint in september aan het nieuwe seizoen. Voor liefhebbers en thuisdammers een mooie gelegenheid om kennis te maken met de damsport. Dat geldt ook voor jeugdspelers die worden getraind door clubkampioen Pelle Sterk en Cees de Jong. De senioren beginnen om 20:00 uur, de jeugd om 18:30 uur. De clubavonden worden gehouden in dorpshuis Brandpunt aan de Torenstraat 1.


De Snoek vist om de Piet Blom bokaal

leerdam • LHV De Snoek organiseert zaterdag 1 september voor haar leden de wedstrijd om de Piet Blom bokaal. Stek: de Linge, in de Filiusbocht tussen Spijk en Heukelum. Loten op de visstek om 7:15 uur. Er wordt gevist van 8:00-12:00 uur. Deelnemers die slecht ter been zijn, kunnen een plaats dichtbij de parkeerplaats loten. Dit vooraf bij inschrijven melden. De kosten bedragen € 3,-. Inschrijven uiterlijk op 31 augustus bij voorkeur per mail bij Kees Kool: kool011@kpnmail.nl of via 0345-505522.


Open toernooi Waalrackets

vuren • T.V. De Waalrackets organiseert van 1 t/m 9 september het Van Ekeren Kuiper Open tennistoernooi. Het gaat om een open tennistoernooi voor enkel- en dubbelschema's in de categorieën 3 t/m 8. Het toernooi is toegankelijk voor alle KNLTB leden. Inschrijven via www.toernooi.nl.