Open dagen bij LTV Vianen

vianen • LTV Vianen organiseert (tennis) open dagen op vrijdagavond 31 augustus en op zaterdagmiddag 15 september. De open dagen zijn bedoeld voor alle leeftijden. Iedereen is welkom. De open dagen zijn een initiatief van het wervingsteam van LTV Vianen, bestaande uit Marcel Tersteeg, Marijke de Graaf, Bas Hersenberg, Sabina de Pauw en Ruud Kortlever. Op beide open dagen verzorgt hoofdtrainer Michiel Vinkenburg gratis inlooptrainingen. Verder is er gelegenheid om een balletje te slaan en informatie in te winnen over de vereniging. Nieuwe leden die zich aanmelden, profiteren van een aanbieding: zij kunnen een proeflidmaatschap nemen, inclusief vijf trainingslessen voor slechts 54,95 euro. Ruud Kortlever: "Tennis is bij uitstek een sport die je als gezin gezamenlijk kunt beoefenen. Het is een lifetime sport die veel minder blessuregevoelig is dan andere sporten." LTV Vianen beschikt over acht gravelbanen en vier smash courtbanen. Het park en de bar zijn het gehele jaar geopend. Leden hoeven geen bardiensten te draaien.
De open dagen zijn op vrijdag 31 augustus van 18:30 tot 21:00 uur en op 15 september van 12:00 tot 14:30 uur.


Van der Greef 22e

leobersdorf • Jan-Cor van der Greef is afgelopen week in het Oostenrijkse Leobersdorf 22e geworden bij de Europese Kampioenschappen skeet (kleiduivenschieten).Op de eerste dag stonden twee series van 25 schoten op het programma. In een veld van zeventig deelnemers kwam de Vianer tot 49 treffers en stond daarmee op een gedeelde tweede plaats. Op de tweede dag moesten drie series worden geschoten. Nu verging het Van der Greef wat minder. Hij miste vijf duiven. Zijn eindscore van 119 was niet genoeg om zich voor de finale te plaatsen.


Hsv De Reiger

vianen • D. Scholte heeft bij hsv De Reiger in Vianen de laatste avondwedstrijd op zijn naam geschreven. Hij ving 41650 gram vis, voor R. Emde met 3200 gram, J. Hirt met 1980 gram en B. Ponssen met 1540 gram. M. Bambacht is winnaar geworden van de eindstand met 7 punten, voor R. Emde met 11 punten, R. Kluvers met 18 punten, T. Bakker met 20 punten en W. van Bergen met 21 punten.