Uitslag Bridge Club Lingewaal

asperen • Bridgeclub Lingewaal speelde woensdag 20 juni de zesde avond in de zomercompetitie. De uitslagen met vermelding van de vijf best scorende paren in twee lijnen. In de A-lijn: 1. Inie Paulus & Toon de Jongh 62.50%, 2. Jan Borsboom & Kees Pieterse 58.75%, 3. Anneke van Velsen & Anton van Velsen 54.38%, 4. Maya Filius & Bram Filius 54.17%, 5. Corinne de Jongh & Gerard de Leeuw van Weenen 51.88%. Uitslag B-lijn: 1. Magda de Graaff & Jan de Graaff 61.46%, 2. Carolien van Leeuwen & Corine Röben 57.81%, 3. Bets Hes & Frans Hes 56.25%, 4. Els Bogerd & Jenny de Boer 54.17%, 5. Ans Neijts & Helen Stenfert Kroese 48.44%.


Pokertoernooi in Schoonrewoerd

schoonrewoerd • Pokeren.nl Poker Series organiseert vrijdag 29 juni een pokertoernooi in Schoonrewoerd. Het toernooi begint om 19:30 in Partycentrum Schoonrewoerd. Deelname kost 12,95 euro en iedereen van 16 jaar of ouder kan zich inschrijven. Spelers kunnen nog tot 21:00 uur aanhaken. Rond 0:15 is het toernooi afgelopen. De toernooien van Pokeren.nl Poker Series zijn uitermate geschikt voor recreatieve pokerspelers. De wedstrijd maakt deel uit van het vierde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series. Het is de bedoeling om in 2018 zo'n vijftig voorrondes te organiseren. Tijdens deze voorrondes kunnen spelers zich voor de grote finale of halve finale plaatsen. Bij het verdelen van de tickets wordt gekeken naar de best 10 procent van de spelers. Bij 101 spelers zijn er 11 tickets. De chipleader bij het bereiken van de beste 10 procent gaat als winnaar direct naar de finale. Daarna wordt er een turbovariant gespeeld. De speler die als laatste met alle chips overblijft, gaat ook naar de finale. Tijdens het spelen van de voorrondes verdienen spelers ook punten voor de Poker Series Ranking. Aan het einde van het seizoen plaatsen de beste 27 spelers zich automatisch voor de Ranking finale. Dit toernooi staat los van de grote finale.

De winnaar van de Poker Series krijgt een plekje in Team Pokeren.nl. Als ambassadeur voor deze website gaat hij of zij een jaar lang met de andere leden van het team op pad om nationale en internationale pokertoernooien te bezoeken.