• Het Kontakt gaat weer naar Nijmeegse Vierdaagse.
• Het Kontakt gaat weer naar Nijmeegse Vierdaagse. Foto: nl.123rf.com

Verslag van Vierdaagse

regio • Oude tijden herleven: Het Kontakt Edities gaat weer verslag doen van de Nijmeegse Vierdaagse. Hiermee wordt een oude traditie in ere hersteld. In het verleden waren redacteuren van Het Kontakt jaarlijks aanwezig bij het grootste wandelevenement ter wereld, om daar verslag te doen van de verrichtingen van deelnemers uit de regio.

Een delegatie van de acht edities van Het Kontakt zal ook dit jaar op donderdag 19 juli aanwezig zijn langs de Zevenheuvelenweg. Deelnemers uit het verspreidingsgebied van de krant kunnen bij de stand van Het Kontakt een versnapering ophalen en hun verhaal doen. Deelnemers kunnen natuurlijk ook zelf foto's en een verslag naar de redactie sturen. Deze bijdragen worden geplaatst op de website van Het Kontakt. Een selectie van de mooiste foto's en verhalen komt op een speciale redactionele pagina in de krant na afloop.

De Nijmeegse Vierdaagse is van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juli. Wandelaars uit de regio die alvast willen laten weten dat ze even komen buurten, kunnen zich melden via j.kok@hetkontakt.nl.


q www.4daagse.nl