• Gospelkoor Ichtus.
• Gospelkoor Ichtus. Foto: André Roodhuizen

Tentsamenkomst in Herwijnen

herwijnen • Evangelisatiewerkgroep Herwijnen organiseert zondag 24 juni een tentsamenkomst. Deze keer verlenen Hans Borghuis en gospelkoor Ichtus uit Vuren hun medewerking.

Hans Borghuis (spreker, trainer, docent en staflid bij bijbelschool De Wittenberg) spreekt veel in kerkdiensten, jongerendiensten en andere bijeenkomsten en geeft daarnaast ook trainingen aan jongerengroepen in heel Nederland, en daarbuiten. Het thema discipelschap is voor hem een erg belangrijk thema en hier spreekt (en traint) hij dan ook graag over. Enthousiast, helder, motiverend en uitdagend zijn een aantal kenmerken die Hans typeren. Hij maakt op een interactieve wijze gebruik van aansprekende en relevante voorbeelden.

Gospelgroep Ichtus is een warme en betrokken groep mensen, die al ruim dertig jaar vol passie over het geloof zingt. Ze zingen zowel Engels- als Nederlandstalige gospelmuziek onder leiding van dirigent Jan-Rob van Manen. Het koor treedt maandelijks op in kerken, tentdiensten of in eigen concerten in de wijde omgeving van Vuren. Ze hebben een eigen begeleidingsband bestaande uit pianist Gregory Wammes, drummer André den Hartog, gitarist Menno Alberts en bassist Maarten van Tol.

De samenkomst begint om 14:30 en vanaf 14:00 uur is de tent open. De locatie is het dorpsplein aan de Achterweg in Herwijnen. De toegang is gratis. Tijdens de samenkomst zal er wel een collecte worden gehouden voor de onkosten.


q www.hansborghuis.nl