• De familiedag is een van de hoogtepunten van de viering van het jubileum.
• De familiedag is een van de hoogtepunten van de viering van het jubileum. Foto: LRC Leerdam

Paarswitten vieren 60-jarig bestaan met spetterend programma

LRC viert jubileum met feestweek

leerdam • Stil staan bij een jubileum is noodzakelijk, maar het is natuurlijk veel leuker om het te vieren. En dat is precies wat LRC gaat doen. Daarom is het van 23 juni t/m 30 juni groot feest bij LRC met een programma met 'voor elk wat wils'. Het zwaartepunt van de festiviteiten ligt op beide zaterdagen met twee spetterende feestavonden waar iedereen welkom is. Maar ook op de tussenliggende dagen is er van alles te beleven op sportpark Bruinsdeel.

Het programma begint zaterdag 23 juni, de dag waarop ook het Ben Kool Toernooi voor seniorenteams wordt gehouden. Aansluitend aan dit toernooi begint een fantastische Hollandse Avond met medewerking van drie Nederlandstalige artiesten. Naast 'huiszanger' Bas zetten Joey Martens en Erik van Kruiselbergen het feestplein op stelten. De tijd tussen de optredens wordt gevuld door DJ Firejaxx, bekend van verschillende feesten bij LRC Leerdam en in de regio.

Dinsdagavond 26 juni gaat de feestweek verder met een grote jubileumbingo. Bij deze geldbingo zijn alleen geldprijzen te winnen. De hoofdprijs is maar liefst € 300. De zaal gaat dinsdag om 18:30 uur open, om 19:30 gaan de balletjes rollen. Woensdagmiddag 27 juni staat in het teken van de jeugd. Voor alle jeugdleden van O13 en jonger komen de trainers van FC Utrecht naar LRC om een leuke trainingsclinic te geven. De clinic begint om 14:00 uur. Woensdagavond wordt het cadeau dat LRC tijdens de jubileumreceptie van sponsoren kreeg uitgepakt. Hans van Breukelen en Evert ten Napel verzorgen een avondvullende presentatie. Deze avond is toegankelijk voor leden en sponsoren. De avond begint om 19:30 uur, de kantine is vanaf 18:30 uur open. Donderdag 28 juni speelt LRC Leerdam 1 een jubileumwedstrijd tegen een team met spelers die in het verleden hun sporen hebben verdiend bij LRC. LRC Leerdam speelt met de nieuwe selectie voor volgend seizoen. Een 'must' dus voor alle supporters en iedereen die het leuk vindt om naar een leuk potje voetbal te kijken én de spelers van 'vroeger' nog eens te zien.

Vrijdag 29 juni staat in het teken van darten. Die avond wordt het jubileum koppeltoernooi georganiseerd. Aan dit darttoernooi mogen alle leden van 16 jaar en ouder, maar ook darters van buiten de club meedoen. Opgeven via e-mail (dwenw@hotmail.nl) is noodzakelijk. Er kunnen maximaal 32 koppels meedoen.

Zaterdag 30 juni wordt de feestweek afgesloten met de traditionele Familiedag. Het jaarlijkse spektakel met het onderlinge voetbaltoernooi en de spetterende, afsluitende feestavond.