Afbeelding
Foto: nl123rf.com

Grote open dag in Everdingen

everdingen • Voetbalvereniging Everstein, Landgoed Everstein, Sport Verenigt Zijderveld SVZ) en ltv Gouwenes organiseren zaterdag 16 juni gezamenlijk een open dag aan de Lekdijk 49.

Belangstellenden kunnen dan van alles te weten komen over bovenstaande verenigingen en organisaties. Deze dag zijn de clubkampioenschappen van ltv Gouwenes en houdt sportclub Everstein haar familiedag. Er is dus genoeg te beleven.

Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen bij Landgoed Everstein. In deze tuinen worden biologische groenten en fruit geteeld. Landgoed Everstein is in 2016 opgestart als sociaal maatschappelijk project in Everdingen. Het landgoed biedt dagelijks werk aan mensen met een beperking of mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zij worden ondersteund door professionele begeleiders en een tiental vrijwilligers uit Everdingen. De tuinen zijn vrij toegankelijk en de producten worden verkocht in de Winkel en Zo aan de Graaf Florisstraat in Everdingen. Het landgoed is een project van stichting Vitaal Dorp, opgericht in 2013, die zich ten doel heeft gesteld de vitaliteit in het dorp te vergroten.

Tussen 10:00 en 14:30 uur kan er worden meegedaan aan een fotopuzzeltocht. Daarnaast zijn er leuke activiteiten aan de Lekdijk, zoals het jeugdvoetbaltoernooi, de strijd om de penaltybokaal, tennissen en 'groot' darten. Ook is er een springkussen en schminken voor de kinderen.

Meer informatie is te verkrijgen bij jeugdcommissie@everstein.nl.


q www.facebook.com/everstein1957