Afsluiting met fietstocht en concert

heesselt • Stichting Kerk Heesselt sluit het seizoen zaterdag 16 juni af met een fietstocht en een concert.

De fietstocht start tussen 10:00 en 10:30 uur en gaat langs de mooiste plekjes in de Betuwe. Zo fietsen de deelnemers over landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, waar er tijd is om even af te stappen voor een versnapering. Om 16:00 uur geeft de bekende organist Koos Damman een concert op het Knipscheerorgel. Damman is organist van het oudste orgel van het Gooi in de Grote of St. Nicolaaskerk in Muiden waar orgelbouwer Knipscheer ook zijn stempel op heeft gedrukt. Sopraan Irene Vonk werkt mee aan het concert. Zij hebben een zeer afwisselend programma samengesteld: van Bach tot Górecki. Er komen vier eeuwen aan muziek voorbij.

Het seizoen wordt om 17:00 uur feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. Inschrijven kan bij Annemart Vahl: 06-23949752 of info@kerkheesselt.nl. Deelname kost 5 euro, Vrienden van Stichting Kerk Heesselt betalen 4 euro, kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis entree. Na betaling van het inschrijfgeld ontvangt bezoekers een week voor de concerttour een digitaal programmaboekje

Het drankje na afloop is tegen vergoeding. Vooraf inschrijven is zeer gewenst, maar kan ook op de dag zelf tussen 09:30 en 10:00 uur.

Kijk voor meer informatie op de onderstaande website.


q www.kerkheesselt.nl