• 'Visscher in Concert' vorig jaar.
• 'Visscher in Concert' vorig jaar. Foto: Sjoerd van Reenen

Tweede editie 'Visscher in Concert'

leerdam • Samen met Visscher Autogroep organiseert Aurora Leerdam zaterdag 2 juni voor de tweede keer 'Visscher in Concert'. Ook zangeres Natasja den Toom verleent haar medewerking.

Natasja den Toom studeerde aan het conservatorium in Utrecht en werkt sinds 2006 fulltime als zanger. Ze heeft zich breed ontwikkeld: ze is frontvrouw van The Originators, maar was ook achtergrondzangeres bij Danny de Munk en vaste kracht in de band van Fluitsma & van Tijn in de televisieprogramma's als 'Beter dan het origineel', 'The Passion' en het NOS NOC*NSF Sportgala. Ook is ze te horen in de jingles van onder meer Radio Gelderland en Radio 10.


Garage

Visscher in Concert vindt natuurlijk plaats in de werkplaats van het garagebedrijf omgetoverd tot concertzaal. Naast statafels, zijn er een groot aantal stoelen aanwezig. Aurora heeft een gevarieerd programma samengesteld. Van klassieke muziek zoals 'Dance macabre' van Camille Saint Saëns tot populaire popnummers als 'Running' en 'Fireworks'.

Het leerlingenorkest verwelkomt gasten in de showroom van Visscher met een luchtig optreden. Dit is vanaf 19:15 uur. Het concert zelf begint om 20:00 uur. Na drie kwartier is er een korte pauze. Om 22:00 uur is er gelegenheid om na te praten.

Toegang tot het concert is gratis. Maar er is wel een collecte, gasten kunnen na afloop een vrijwillige bijdrage doneren. Inschrijven is wel noodzakelijk, dit kan via de website van Aurora.


q www.auroraleerdam.nl