Heukelum zesde

papendrecht • Heukelum sloot het seizoen af met een gelijkspel bij Drechtstreek. In een wedstrijd zonder belangen werd het 2-2. Heukelum behaalde daarmee niet de beoogde 39 punten, maar trainer Marco Verbeek kon daar niet mee zitten. "De positie op de ranglijst maakt dat goed. We hebben een goed seizoen gedraaid en daar is die zesde plek het resultaat van. Het eerste deel van het seizoen waren we heel stabiel. In de laatste negen wedstrijden hebben we teveel punten laten liggen om een rol van betekenis te spelen. Dat is jammer, maar het goede gevoel overheerst." Ferry Meijdam nam bij Heukelum beide treffers voor zijn rekening. Hij opende na rust de score. Nadat Drechtstreek 'erop en erover ging', maakte Meijdam ook nog gelijk.


Zes overwinningen op rij voor ASH

hellouw • ASH eindigde het seizoen met een uitstekende reeks. Na vijf overwinningen werd in de slotwedstrijd thuis ook Zuilichem met 3-1 verslagen. Ron Laros hoopt dat zijn ploeg de sterke reeks meeneemt naar komend seizoen. "Zo'n reeks zorgt voor schwung in het team. Hopelijk kunnen we dat meenemen, zeker met de spelers die we erbij krijgen. Dan kunnen we er volgend jaar een wat mooier jaar van maken." Zuilichem was in Hellouw voor rust niet beter, maar kreeg wel de betere kansen. ASH ging echter dankzij Maarten van der Meijden met een 1-0 voorsprong rusten. Via een doelpunt van Geert de Heus besliste ASH in de tweede helft de wedstrijd. Van der Meijden maakte ook nog ASH's derde doelpunt.


Rhelico krijg tik

groot-ammers • Rhelico ging op de slotdag met 7-1 hard onderuit bij Groot-Ammers. Die uitslag was voor trainer Olav van Rijkom wat teveel van het goede. "Na de 3-0 ruststand komen we na rust op 3-1, maar in de laatste tien minuten geven we nog vier doelpunten weg. Dat mag natuurlijk niet. Maar dat is het verhaal van dit seizoen. Het is allemaal erg jeugdig en onervaren bij ons." Olof Schiltmans tekende in de tweede helft voor de enige Rumptse treffer.


Dames Heukelum zoeken leden

heukelum • Het eerste damesteam van Heukelum heeft nieuwe leden nodig. "We zoeken enthousiaste, gezellige, maar vooral sportieve dames", aldus de voetbalsters. Iedereen die het leuk vindt om te voetballen, wordt gevraagd zich aan te melden. In de kantine van Heukelum is een inschrijfformulier verkrijgbaar. Vrouwen of meiden die belangstelling hebben, kunnen vrijblijvend een keertje mee trainen. De trainingen worden gehouden op dinsdag- en donderdagavond van 19:00-20:00 uur. Nadere informatie via Sigrid de Groot: 06-53875031 of Heleen Brouwer: 06-30297856.


Vuren en Serve '68 slaan handen ineen

vuren • Voetbalvereniging Vuren en volleybalvereniging Serve'68 organiseren samen het Familie & Vriendentoernooi. Het toernooi wordt zaterdag 2 juni van 12:00 tot 18:00 uur gehouden aan de Sportlaan in Vuren. Dit jaar gaat het om een speciale editie waarin Vuren samenwerkt met de jubilerende volleybalvereniging Serve'68. "Het is daarom mogelijk je dit jaar in te schrijven voor het voetbal of voor het volleybal." Nadere informatie staat op www.vvvuren.nl.