LRC sluit seizoen af 'in stijl'

leerdam • LRC ging op de laatste speeldag met 0-3 onderuit tegen Montfoort. Daarmee kwam voor de Leerdammers eindelijk een eind aan een teleurstellend seizoen. "We hadden dit seizoen een ploeg waarbij spelers zichzelf wat beter vonden dan ze eigenlijk waren", zei trainer Koen Janssen.

Met spelers die tussentijds vertrokken (o.a. Dylan Verschoor en Robin Boekhout) en het wegsturen van Sedan Ozan beleefde LRC een onrustig seizoen. "Daarin had ikzelf misschien ook eerder moeten ingrijpen. Maar uiteindelijk was deze laatste wedstrijd misschien wel exemplarisch. Het kan ook zo zijn dat Montfoort gewoon wat beter is dan wij."

Janssen kijkt alvast uit naar volgend seizoen. "Hopelijk kunnen we dit jaar achter ons laten. We krijgen een aantal spelers erbij die echt in zichzelf willen investeren, met Mo Hammouti als speler die de kar kan trekken. Hopelijk kunnen we dan weer een positief jaar draaien."


Roemloos einde Leerdam Sport

dordrecht • Voor Leerdam Sport was er bij kampioen EBOH weinig eer te behalen. Na een 4-0 ruststand verloren de gedegradeerde Leerdammers met 7-0. EBOH behaalde daarmee officieel het al gevierde kampioenschap. Na een 4-0 ruststand liepen de Dordtenaren in de tweede helft nog uit naar een zevenklapper.


SVS'65 kan niet stunten

gorinchem • SVS'65 kon niet stunten bij Unitas en ging met 2-0 onderuit. Trainer Henk Donga was na afloop echter positief. "Vandaag zat het er niet in, hoewel Unitas ook niet denderend was. Maar over het seizoen kunnen we tevreden zijn. Vorig jaar haalde SVS achttien punten, nu zijn dat er 35. We hebben het prima gedaan. Heel leuk voor de jongens."