Beschamend verlies Heukelum

heukelum • Heukelum ging op eigen veld met 1-2 onderuit tegen laagvlieger Hardinxveld. Trainer Marco Verbeek was not ammused. "Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen. Het was om je voor te schamen. Heukelum-onwaardig." Voor Hardinxveld is dankzij de winst en de nederlaag van SVW directe degradatie uitgesloten. Voor het al uitgespeelde Heukelum waren er genoeg excuses.

"Maar na zo'n seizoen moeten we thuis gewoon van Hardinxveld winnen", vond Verbeek. "Maar zij gaven vandaag 200% en daar hadden wij het heel lastig mee." Heukelum maakte via Sil van Putten de 0-1 van de gasten nog ongedaan, maar op de 1-2 vlak voor tijd had de thuisploeg geen antwoord meer.


Leerdam Sport na rust onderuit

leerdam • Leerdam Sport ging met 1-5 hard onderuit tegen DFC. De gasten maakten in Leerdam na rust het verschil. Na de 0-1 van DFC kwam Leerdam Sport vijf minuten voor rust weer terug in de wedstrijd. Wouter Jetses tekende voor de 1-1. Na rust liepen de gasten echter uit naar 1-5, waarmee DFC belangrijke punten in de degradatiestrijd pakte tegen de al gedegradeerde Leerdammers.


HSSC'61 wint, maar verzaakt na rust

driebergen • Nabij de Utrechtse Heuvelrug boekte HSSC'61 een mooie 2-4 overwinning. Trainer Gerrit Molenaar was echter allerminst tevreden, na de goals van Arwin van Soest, Tristan Koet en Floris Kool (2x). "Aanvallend schoten we tekort. Voor rust voetbalden we goed, maar scoorden we slechts twee keer. In de tweede helft was het heel slecht en lieten we onze tegenstander terugkomen in de wedstrijd. We hebben 42 punten en staan op een hele mooie vijfde plek in een sterke Utrechtse competitie, maar er zat meer in. Gelukkig hebben we wel individuele sprongen gemaakt."