Little Red Poison doet goed mee

erichem • Het tractor pulling seizoen is weer begonnen. In de klasse 2,5 ton Topniveau gaat het Little Red Poison en bestuurder Aart de With (Hagestein) tot dusverre voor de wind. Op Koningsdag werd de combinatie tweede in Wekerom.

Afgelopen zaterdag werd er gereden in Erichem. Calimero, Red Passion en Little Red Poison plaatsten zich via een fullpull (110 meter) voor de finale. Achter Red Passion (103,77 meter) maar vóór Calimero (98,31 meter) eiste De With opnieuw de tweede plaats voor zich op (101,20 meter). In de tussenstand staat de Hagesteiner nu met 34 punten op de derde plaats.

Het Zijderveldse Tractorpullingteam Red Impact behaalde in de supersportklasse een tegenvallend resultaat. Vanwege een te vroege start kon Manus Versluis in het vervolg van de run niet voldoende snelheid in de machine krijgen en eindige de run op een afstand van 95.32 meter. Deze afstand resulteerde in de laatste (negende) plaats. Hiermee verloor Red Impact kostbare punten in de competitie. De winst in de wedstrijd was voor Peeters.