Vuren kan niet stunten

kinderdijk • Vuren vertrok met lege handen uit Kinderdijk. Titelkandidaat De Zwerver won met 4-1. "We hebben het in de eerste helft nog niet zo slecht gedaan, maar na rust wel", vond trainer Ron Vlot. "Toen gaven we de wedstrijd al heel snel weg. Daar verloren we de wedstrijd en De Zwerver heeft dik verdiend gewonnen. " Na de 1-0 ruststand liep de thuisploeg, die afgelopen donderdag nog dure punten verspeelde tegen Schelluinen, uit naar 4-0. "Die wedstrijd heb ik gezien. Schelluinen verdedigde toen volwassenen dan wij vandaag", verklaarde Vlot het verschil. Khalid Bendami tekende voor de Vurense eretreffer.

Weer geen winst Leerdam Sport

zwijndrecht • Leerdam Sport moest met twaalf man op pad naar Groote Lindt. De al gedegradeerde Leerdammers konden de thuisploeg niet van winst afhouden: 3-1. Dankzij de driepunter speelde Groote Lindt zich definitief veilig in de 3e klasse C. Juarth Leihitu maakte de eretreffer voor de Leerdammers.

Haaften geeft voorsprong weg

gameren • Na de midweekse winst op Sleeuwijk, gaf Haaften bij GVV'63 een 1-2 voorsprong in de slotfase uit handen en zagen de thuisploeg zich dankzij een 3-2 overwinning rechtstreeks handhaafde in de 3e klasse D. "Voor ons zonde", oordeelde Adrie van Steijn. "We hebben de voorsprong niet kunnen vasthouden. We gaven twee keer een doelpunt weg door dom balverlies." Haaften begon wel goed aan de wedstrijd en zag al vroeg drie ballen van de lijn gewerkt worden. GVV'63 maakte bij hun eerste kans direct de 1-0. Na rust kwam Haaften snel langszij toen Tomasz Kilian van elf meter de 1-1 maakte. Daniël van Zuijdam volleerde een kwartier voor tijd de 1-2 in de hoek. Haaften leek op de winst af te stevenen, maar GVV'63 stak daar dus nog een stokje voor.