Gezapig gelijkspel LRC

leerdam • Het was ronduit gezapig wat LRC en Delta Sports'95 het publiek voorschotelden. Beide ploegen wisten niet te scoren. "We misten allebei voorin slagkracht", vond trainer Koen Janssen. "Het was niet goed en we hebben allebei amper kansen gekregen." Kort na rust moest doelman Thijs Janssen een keer in actie komen. In het kleine offensief dat LRC daarna begon, kreeg Wesley Swets twee mogelijkheden die allebei ook geen doel vonden. "We hebben de wedstrijd niet weg gegeven en dat is goed. Anders verpest je de competitie", zei Janssen.

Periode ver weg voor Heukelum

woudrichem • Heukelum wist voor de vijfde wedstrijd op rij niet te winnen. Door de 2-0 nederlaag bij Woudrichem is de titel in de tweede periode een wel erg lastige opgave geworden. Desalniettemin heeft Heukelum alles nog in eigen hand, al is de opgave erg moeilijk: Heukelum moet met drie doelpunten verschil winnen van Pelikaan om deelname aan de nacompetitie veilig te stellen. Trainer Marco Verbeek baalde, maar was realistisch. "Over negentig minuten gezien waren we niet goed genoeg. We hebben niet gebracht wat we zouden moeten brengen en eerder wel gebracht hebben."

Fut eruit in Haaften

haaften • Bij Haaften is de fut eruit. NEO'25 nam met een 1-3 overwinning de drie punten mee. "We brachten te weinig", was de conclusie van Adrie van Steijn. "Dan ga je deze wedstrijden niet winnen. We moeten proberen het niveau van voor de winterstop te halen." Halverwege de eerste helft kwam Haaften na slordig verdedigen op achterstand. Even later zag de scheidsrechter een overtreding op Dennis van Riel over het hoofd, waarna NEO het best reageerde: 0-2. Na rust probeerde Haaften de aansluitingstreffer te vinden, maar maakten de gasten de 0-3. Johnnie Noorthoek redde voor Haaften de eer.