Vuren geeft niet thuis tegen IFC: 1-4

vuren • In de zes-puntenwedstrijd tegen IFC gaf Vuren niet thuis. De gasten wonnen met 1-4.

"Het was gewoon niet goed vandaag", zag Vlot. "Daar kun je heel moeilijk over doen, maar dat kan gebeuren. IFC was beter, maar we gaven de doelpunten ook wel erg makkelijk weg. En aanvallend konden we te weinig brengen." Vuren begon bijzonder slap aan de wedstrijd. Al na vier minuten maakte Robin van der Sman de 0-1. Niet veel later had het al 0-2 moeten zijn, toen Robin Benningshof drie keer achter elkaar mocht uithalen. Vuren kroop daarna iets uit zijn schulp. Bas van der Vliet knalde uit een onmogelijke hoek op de lat. Vijf minuten voor rust viel de 0-2, die toen al even in de lucht hing. Uit een corner kopte Van der Sman zijn tweede doelpunt binnen. Vuren liet voor de rust nog een paar keer na iets terug te doen. Michael Tahamata was bij twee uitvallen niet scherp genoeg en een inzet van Ryan van Wijk werd geblokt.

Na rust zocht Vuren wel de aansluiting, maar IFC hield de gelederen geduldig gesloten. Verder dan twee door de doelman gekeerde afstandsschoten van Bas van der Vliet kwam Vuren niet. De 0-3 van Benningshoef tien minuten voor tijd was de beslissing. Bas van der Vliet maakte er na een fout van de doelman nog wel 1-3 van, maar het slotakkoord was weer voor Robin van der Sman die zijn derde erin prikte: 1-4.