Training 'Minder piekeren' van start

regio • Indigo Zuid-Holland Zuid start in samenwerking met de gemeenten Giessenlanden, Gorinchem, Leerdam, Zederik en in opdracht van de Dienst Gezondheid & Jeugd met een gerichte training 'Minder piekeren'. Doel is simpel: piekeren verminderen.

De betrokken gemeenten zijn ervan overtuigd dat deze preventieve aanpak bijdraagt aan het algemeen welzijn van haar inwoners. Immers: als piekeren aanhoudt, is er een kans dat er ook psychische klachten ontstaan. Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die last hebben van piekeren en spanningsklachten.

De training 'Minder piekeren' start maandag 14 mei in het stadhuis van Gorinchem en bestaat uit vier wekelijkse bijeenkomsten, op maandagen van 13:30 tot 15:30 uur. De kosten voor de training, inclusief het werkboek bedragen 12,50 euro per persoon.

Voor informatie en aanmelding kan men contact opnemen met het secretariaat van Indigo Zuid-Holland Zuid via 088-4050607 of secretariaat@indigozhz.nl. Het secretariaat is van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 20:00 uur te bereiken en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.


q www.indigo.nl