Mooie middag bij winst ASH

hellouw • ASH beleefde in Hellouw een mooie middag. Uiteraard was de 1-0 winst op Peursum voor de ploeg prettig, maar mooier was het debuut van jeugdspeler Bart Burgers. "Zijn vader is heel ernstig ziek. Hij heeft hem nu nog een keer in het eerste zien spelen", zei trainer Ron Laros, die Peursum bedankte voor de medewerking. "Kort voor tijd legde de scheidsrechter de wedstrijd even stil en hebben we de bal aan hem overhandigd. Dan is voetbal even echt bijzaak." Peursum was voor rust de betere ploeg, maar de weer eens in het doel geposteerde Tobi Bambacht hield de nul. Danny Bijl profiteerde van een slippertje bij Peursum: 1-0. In de tweede helft werd de wedstrijd nog een echt gevecht. "Het was pittig, maar wel sportief", vond Laros. "Zij wilden niet verliezen en wij wilden uiteraard winnen. Gelukkig is dat laatste gelukt."


Bridgeclub Beesd

beesd • Mari Jagers & Lenie Versteegh-van den Bosch wonnen vorige week woensdag de competitieronde bij bridgeclub Beesd. Ze scoorden 61,39%, voor de koppels Riet de Keijzer-van der Steen en Dicky van Zee met 60,66% en Annelies de Klerk & Frans Kuipers met 58,23%.


Bridgeclub Lingewaal

asperen • Henry Bholai en Toon de Jongh wonnen woensdag de A-lijn tijdens de competitieronde bij bridgeclub Lingewaal. Ze scoorden 72,66%, voor de koppels Willemien Bosson en Theo Lagerwerf met 57,55% en Toos Feuneks en Wim Klijn met 52,34%. Het koppel Marja IJgosse en Hendrik Steenbergen wonnen de B-lijn met 61,37%, voor de koppels Netty en Klaas Arendonk met 59,94% en Willy Veltman en Henk Bot met 58,63%. De winst ind e C-lijn ging naar Janny Tuinstra en Riet de Jong met 63,19%, voor Antonette van der Velden en Eef van der Kraan met 57,29% en Jopie Klijn en Sannie Schneider met 54,17%.