Sing-in tijdens jaarmarkt

asperen • Tijdens de jaarmarkt in Asperen op zaterdag 12 mei organiseert de evangelisatiecommissie van de hervormde kerk een sing-in in de kerk. Iedereen is vanaf 11:30 uur welkom om mee te zingen. Alleen luisteren mag natuurlijk ook. Tussen de liederen door is een intermezzo, verzorgd door Nico Vos (trompet) en Kees Verweij (orgel). Bezoekers van de sing-in kunnen meteen de oude kerk bezichtigen. Na de sing-in staat er koffie en limonade klaar.


Kip Hawaï en een verrassingstoetje

tuil • Alle 55plussers uit gemeente Neerijnen zijn donderdag 3 mei welkom in Dorpshuis Tuil voor de open eettafel. Deze keer staat er als voorgerecht ham met meloen op het menu, als hoofdgerecht is er rijst met kip Hawaï en het toetje is een verrassing. De ontvangst is om 11:00 uur met koffie of thee en een traktatie. Voorafgaand aan de maaltijd om 12:00 uur wordt er nog een borrel naar keuze geschonken. Na het eten is er nog een kop koffie of thee. De activiteit duurt tot 14:00 uur, deelname kost 11 euro. Opgeven kan tot en met maandag 30 april bij R. van Willigen via 0418-591957 of Riki Wijtmans via 0418-592233.


Landgoedfair gaat met de tijd mee

beesd • Thema van de Landgoedfair van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is dit jaar 'Traditie & toekomst'. Hiermee wil de organisatie verwijzen naar de traditie die de fair inmiddels is geworden, maar ook naar de nodige veranderingen in het evenement. Zo is er dit jaar op de Landgoedfair geheel biologische catering en zijn er meer duurzame standhouders. Er zijn zo'n honderdnegentig deelnemers met originele artikelen voor huis en tuin, kleding en tal van accessoires. Er zijn ook veel ondernemers aanwezig met huisgemaakte, biologische en verse producten. Op het foodfestival is dit jaar een 'biostraat', hier staan uitsluitend standhouders met biologische producten. De Landgoedfair is dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur geopend. Entree is 15 euro voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

q www.marienwaerdt.nl