Hattrick Van Putten weer niet genoeg voor winst

papendrecht • Sil van Putten maakte voor de tweede week op rij drie doelpunten voor Heukelum. Het was echter opnieuw niet genoeg voor een overwinning. Na het 3-3 gelijkspel bij Brederodes eindigde ook de wedstrijd bij Papendrecht in een bijzonder doelpuntrijke remise: 4-4.

Van Putten stond weer op zijn plek op het middenveld en dus niet centraal achterin. Volgens trainer Marco Verbeek is dat meteen de verklaring voor zowel de tegentreffers als de gescoorde doelpunten. "Dat is het hele verhaal. We scoren makkelijker, maar krijgen ook veel doelpunten tegen. Maar we kunnen het iedere week wel over Sil hebben, maar er hebben vandaag ook twee A-junioren gedebuteerd", zei Verbeek over de eerste minuten voor Redouan Berghout, zoon van oud-speler Mohammed Berghout en Wouter van Wijk.

Heukelum leek bij Papendrecht al snel kansloos. De snelle 1-0 werd nog ongedaan gemaakt door een kopbal van Ferry Meijdam na een afgemeten voorzet van Benjamin Meijdam. Binnen twintig minuten stond het echter 3-1. Sil van Putten leek Heukelum alsnog aan de drie punten te helpen. Met zijn derde treffer tekende hij tien minuten voor tijd voor de 3-4. Papendrecht kwam echter nog terug tot 4-4. "En dat is dan wel zuur", vond Verbeek. "Maar we spelen niet gelijk door die late tegentreffer. Dat komt door de eerste twintig minuten."