Beesd verzaakt en laat kans voorbij gaan

den dungen • Voor Beesd staan er de komende weken enkele cruciale wedstrijden tegen de concurrentie op het programma. Bij Den Dungen liet de ploeg van Dick Wammes zich niet van zijn beste kant zien en verloor met 3-0.

"Vanaf de twintigste minuut hebben we er een wedstrijd van kunnen maken, maar toen stonden we al met 2-0 achter", zag Wammes. "Die eerste twintig minuten waren dramatisch slecht. Toen hebben we verdedigend verzaakt." Al na een minuut kopte Nick van Gameren de 1-0 in eigen doel. Een kwartier later stond het 2-0.

"We hebben daarna wel kansen gekregen om terug in de wedstrijd te komen, maar die gingen er niet in", zei Wammes. Rens Bronk (2x) en Kevin Spronk waren nog dicht bij de aansluitingstreffer. Komend weekend staat er voor Beesd weer een belangrijke wedstrijd op het programma met een bezoek aan MEC'07.

Wammes: "We krijgen nog genoeg kansen om ons veilig te spelen, maar dan moet er wel een knop om. Als dit het maximale is wat we in zulke belangrijke wedstrijden kunnen brengen, dan is dat niet voldoende om de nacompetitie te ontlopen."

Omdat Buren van BZS won, kruipt die ploeg weer dichterbij en staat nu op twee punten. "We moeten niet naar andere ploegen kijken. Maar als we zelf niet winnen, worden we daar op een gegeven moment wel van afhankelijk", beseft Wammes.