WNC laat thuis twee punten liggen

waardenburg • WNC liet thuis tegen Woudenberg twee punten liggen. De ploeg van Cor Prein kwam niet verder dan 2-2. "Wij moeten hier gewoon van winnen", vond Prein. "Zij moeten voor iedere meter vechten in de strijd tegen degradatie en dat deden ze goed. Maar wij hebben genoeg kwaliteit om daar iets tegenover te zetten." Vijf minuten voor rust nam WNC via Michael Soepnel de leiding. In de laatste seconde van de eerste helft zorgde Woudenberg voor de 1-1 ruststand. Ook in de tweede helft kwam WNC op voorsprong. Willem-Paul van der Heijden scoorde de 2-1. "We hebben echt genoeg kansen gehad om het af te maken, maar dat laten we na", sipte Prein. Vijf minuten voor tijd kreeg WNC de rekening gepresenteerd toen Woudenberg de 2-2 scoorde.


Eerste zege voor Leerdam Sport

leerdam • Leerdam Sport heeft eindelijk zijn eerste overwinning van het seizoen geboekt. IFC, dat nog volop tegen degradatie strijdt, werd met 3-0 verdiend opzij gezet. Halverwege de eerste helft liepen de Leerdammers weg bij de gasten uit Hendrik Ido Ambacht. Rumi Sarmiento Huarhua opende de score. Youssef Boudou tekende voor de 2-0. Na rust waren de drie punten al snel in veilige haven. Na tien minuten scoorde Stefanos Moschatsis de beslissende 3-0.


ASH onderuit

arkel • ASH ging met 4-0 onderuit bij Arkel en daar viel helemaal niets op af te dingen. "Ik ben blij dat het bij 4-0 gebleven is", zei trainer Ron Laros. De ploeg uit Hellouw moest zich beperken tot tegenhouden. "We konden er alleen achteraan lopen. Dat deden we best aardig, maar de individuele kwaliteiten van spelers als Schuurman en Van Horik geven dan wel de doorslag." ASH hoopt het seizoen nog positief af te sluiten. "We krijgen nog vijf tegenstanders waartegen we niet kansloos zijn, dus we gaan er voor om nog puntjes te pakken."