• Een extra dag Likkebaarden langs de Linie.
• Een extra dag Likkebaarden langs de Linie. Foto: aangeleverd

Extra dag Likkebaarden langs de Linie

regio • Wegens succes houdt Aan de Slinger nog een dag Likkebaarden langs de Linie. De extra dag vindt plaats op zondag 3 juni.

Beleef een volledig verzorgde culturele e´n culinaire reis langs de mooiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Prikkel alle zintuigen tijdens deze bijzondere beleving en geniet op elke locatie van een ander gerecht. Deze editie wordt de Lek overgestoken. Er wordt gestart met een welkomstdrankje op Lunet aan de Snel in Schalkwijk. Dit fort is pas net omgetoverd tot Waterfort. Deelnemers krijgen hier meer te zien en te horen over het bijzondere fort. Vervolgens wordt de Lek over gevaren naar Fort Everdingen in Vianen. Op deze locatie is Brouwerij Duits & Lauret gevestigd en daar mogen de gasten natuurlijk ook van proeven. Daarna wordt aangemeerd bij Fort Honswijk, waar deelnemers genieten van een hoofdgerecht uit de streek, een lekker dessert en een kopje koffie. Gedurende deze bijzondere avond worden deelnemers verrast door de mooiste acts en optredens.

Bezoekers wordt wel gevraagd zo veel mogelijk op de fiets te komen. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats naast Fort Honswijk en Lunet aan de Snel op de Lekdijk 56 bis in Schalkwijk. Inloop is tussen 16:30 en 17:00 uur, deelname kost 59,50 euro.

Likkebaarden langs de Linie is een concept van Cultuur Aan de Slinger. Mede mogelijk gemaakt door: provincie Utrecht, gemeente Houten, gemeente Vianen, Fort Honswijk, Fort Everdingen/ Brouwerij Duits&Lauret en Lunet Aan de Snel.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater Aan de Slinger:


q www.theateraandeslinger.nl