Leerdam Sport wint weer niet

alblasserdam • Hekkensluiter Leerdam Sport was niet opgewassen tegen Alblasserdam. De thuisploeg won met 4-0. Alblasserdam verdeelde de doelpunten over beide helften. Leroy Naaktgeboren en Frank Hendriks scoorden in de eerste helft. In het laatste kwartier tilde Alblasserdam dankzij twee treffers van Damien Buwalda de score naar 4-0. Leerdam Sport wacht dit seizoen nog altijd op zijn eerste overwinning.

Off-day SVS'65

giessenburg • SVS'65 leverde bij Peursum een matige prestatie. De thuisploeg kwam al vroeg met tien man te staan, maar SVS'65 kon niet profiteren en verloor met 3-1. Op het moment dat een speler bij Peursum rood kreeg, stond het overigens al 2-0 in het voordeel van de thuisploeg. "Het was een kansloze missie", oordeelde trainer Henk Donga. "De inzet was beneden peil. Als wij denken dat we het een dagje wat minder kunnen doen, komt het niet goed." Met tien man liep Peursum nog uit naar 3-0. Uit een strafschop deed Jorn Meijerink wat terug.