LRC verliest weer

leerdam • LRC ging op eigen veld tegen Bennekom onderuit. Na een 0-0 ruststand won Bennekom met 0-3. Trainer Koen Janssen vond de nederlaag minder afgetekend dan de uitslag doet vermoeden. "Voor rust mist Rogier Gerritsen drie kansen en Brennan Bieri ook nog één. In de tweede helft gaan we drie keer in de fout en zij maken het af. Het wordt een repeterend verhaal zo." Voor LRC valt er dit seizoen weinig meer te halen, beseft ook Janssen. "We moeten voor onszelf gaan spelen. We moeten het zelf beter willen doen. En daarnaast kunnen we nog altijd meer punten halen dan vorig seizoen."


HSSC'61 in flow

hei- en boeicop • HSSC'61 zit in een geweldige flow. "Uit de laatste twaalf wedstrijden behaalden we 28 punten en dat valt op bij andere ploegen. Voorwaarts speelde zeer geconcentreerd, maar dankzij twee fantastische aanvallen en goals van Arwin van Soest en Nicky van Dam stonden we halverwege op een 2-0 voorsprong", analyseerde trainer Gerrit Molenaar. De tweede helft was beduidend minder, maar de Heicopse zege kwam niet meer in gevaar. Sterker nog: A-junior Niels den Braven maakte er zelfs nog 3-0 van.


Vuren onderuit

vuren • Vuren zag De Alblas hardhandig een einde maken aan een goede reeks. "Dit was niet des Vurens", vond trainer Ron Vlot na de 0-3 nederlaag. "We hebben vandaag één kans gehad", zei Vlot over het moment dat Michael Tahamata bij een 0-1 stand vrij voor de keeper verscheen. "Maar dat wij toen nog in leven waren, had vooral met De Alblas te maken. We wilden wel, maar het leek wel of er een mannetje of acht met een zak aardappels op de rug speelde. Het zag er niet uit." De Alblas kreeg na de 0-1 ruststand in de tweede helft een strafschop die door Vuren-doelman Jacco Versluis gestopt werd. Het was uitstel van executie, want de gasten liepen uit naar 0-3.