Zorgelijke nederlaag voor Herovina

herwijnen • Herovina leed in eigen huis een zorgelijke nederlaag. Tegen concurrent SSC'55 speelde de ploeg een belabberde wedstrijd en op de 1-3 nederlaag was niets af te dingen. "Hopeloos", constateerde trainer Gertjan Potters. "Dit is echt een deceptie. Verschrikkelijk. Ik heb ons dit seizoen nog niet zo slecht zien spelen." Het waren veelzeggende woorden. Gezien de grote belangen in de strijd tegen degradatie kwam Herovina wel erg mager voor de dag. De thuisploeg mocht blij zijn dat SSC'55 voor rust niet verder weg liep dan 0-1, waardoor Maarten Lievaart tegen de verhouding de gelijkmaker kon binnen koppen.

Na rust begon Herovina niet slecht, maar al het élan was na een nieuwe tegentreffer totaal verdwenen. "Dat het voetballend niet lukt, kan gebeuren als je onderin staat", besefte Gertjan Potters. "Maar dit zag ik niet aankomen. Vandaag zat er geen beleving en strijd in de ploeg. Dat mag niet gebeuren."