• WNC-middenvelder Kevin Groffen in actie.
• WNC-middenvelder Kevin Groffen in actie. Foto: Jeroen de Bruin

WNC speelt in doelpuntrijk duel gelijk tegen De Merino's: 3-3

waardenburg • Na zes competitiezeges op rij speelde WNC thuis tegen De Merino's uit Veenendaal gelijk.

WNC moest keeper Arjen Kaasjager al vroeg geblesseerd vervangen en stond bij rust met 1-3 achter. In het laatste wedstrijdkwart kwam WNC in dit duel vol scoringskansen toch nog met 3-3 langszij. WNC-trainer Cor Prein had ambivalente gevoelens: "Ik heb niet vaak een wedstrijd met zoveel kansen gezien. We begonnen te slap en gaven zelf drie goals kinderlijk weg. Anderzijds creëerden we ook veel kansen. De afwerking was echter slordig. Natuurlijk moet je tevreden zijn als je een 1-3 achterstand nog rechtzet en op 3-3 uitkomt, maar WNC is er zelf debet aan dat het niet wint." Al vroeg kreeg WNC tegenslag. Keeper Arjen Kaasjager redde schitterend, maar kreeg de bal keihard in zijn gezicht en moest zich duizelig en met slecht zicht door Jesse Kok laten vervangen. De jonge Kok werd al snel door Marco de Gooijer gepasseerd: 0-1. Aimen Seqqal miste een unieke kans op de gelijkmaker en meteen werd het 0-2 door Patrick Donkervoort. Uit een pass van Seqqal knalde Vincent Verheul prachtig binnen: 1-2. Nog voor rust liepen de gasten via Jeffrey Terschegget echter tot 1-3 uit. Halfweg de tweede helft leidde een WNC-offensief met veel kansen tot succes, toen Vincent Verheul zijn tweede goal binnenknalde: 2-3. Keeper Jeroen Vrolijk hield de gasten nog lang op de been, maar met een kopbal maakte Nehemia Sanaky verdiend alsnog gelijk: 3-3. In de extra tijd kwam WNC zelfs nog dichtbij winst, maar het bleef 3-3. WNC zakte zo naar de derde plaats, maar blijft in de derde periode wel ongeslagen.