Jubilarissen en concert UDI

kedichem • De gemengde zangvereniging Uitspanning Door Inspanning uit Kedichem hield zaterdag 7 april haar lenteconcert in een goed gevulde zaal van dorpshuis 'De Stoof'. De vereniging kan terugkijken op een geslaagd concert. Dit met medewerking van het Kesteren Gemengd Koor onder leiding van dirigent Arie Mollen het koor Different Voices onder leiding van dirigent Raimond Meting die ook dirigent is van UDI uit Kedichem. Een bijzonderheid van het koor Different Voices is dat het ontstaan is uit de patiëntenvereniging Hoofd en Hals en dat de leden uit het hele land komen. Zij brachten onder andere het lied 'Schijn een lichtje op mij' en samen met UDI de klassieker 'Het Dorp'.

Tijdens het concert werd door de voorzitter van UDI Kedichem mevrouw G. de Stigter-van Buuren in het zonnetje gezet en tot erelid benoemd omdat zij al 75 jaar lid van het koor is


1515 euro voor Robotkatten

hellouw • Stichting Superkatten uit Hellouw heeft vrijdag een bingo gehouden om geld in te zamelen voor de aanschaf van robotkatten. Deze robotkatten worden geschonken aan de diverse verzorgingshuizen en woongroepen in de regio. De opbrengst van de bingo, 1515 euro, was voldoende om maar liefst elf robotkatten te kunnen gaan aanschaffen. De bingo werd gesponsord door bedrijven en winkeliers uit de regio.


Voorjaarsconcert Soli Deo Gloria

herwijnen • In de gereformeerde kerk in Herwijnen wordt zaterdag 14 april een voorjaarsconcert gehouden. Deze avond treden op: Christelijk Gemengd Koor 'Soli Deo Gloria' onder leiding van dirigent Ruben Weverling en gospelkoor 'Sound of Joy' uit Werkendam onder leiding van dirigent Marcel van der Poel. Tijdens de optredens worden de koren begeleid door een live combo. Het thema van deze avond is: 'De reis van je leven'. Het concert begint om 19:30 uur, de entree is gratis. Er is een collecte aan de uitgang.