Maintenance in de startblokken

gorinchem • De vakbeurs Maintenance staat aan de vooravond van haar debuut in Nederland: 17, 18 en 19 april van 10:00 tot 17:00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Maintenance is een gevestigde serie specialistische vakbeurzen voor industrieel onderhoud met succesvolle edities in onder andere Dortmund, Antwerpen en Zurich. Bijna honderd exposanten nemen deel aan de eerste editie in Nederland. De vakbeurs biedt een relevant en oplossingsgericht platform voor fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverleners binnen de industriële sector op het gebied van onderhoud en asset management.


Rijbewijskeuring

leerdam • Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/ D/ E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 13 april, 11 mei en vervolgens eens per maand bij Present Emma, Raadsliedenstraat 120 in Leerdam.
Voordat mensen naar de keuring gaan, dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). Voor meer informatie of een afspraak: 036-7200911.

q www.rijbewijskeuringsarts.nl