Vruchtenspreads in een nieuw jasje

beesd • Om de vruchtenspreads van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt een grotere herkenbaarheid te geven in het winkelschap, is gekozen voor een nieuwe, eigentijdse, frisse look. Deze nieuwe lijn is compleet anders dan de klassieke landgoedproductenlijn met het papieren mutsje.

De kwaliteitsproducten van het landgoed worden volgens oude familierecepten gemaakt en veelal gezoet met biologische rietsuiker. Nu de discussie rondom het gebruik van suikers alom toeneemt wordt de consument zich meer en meer bewust dat teveel suiker niet goed is voor de gezondheid. Om in te spelen op de groeiende vraag naar producten zonder suiker heeft Mariënwaerdt een negental smaken met een hoger vruchtgehalte ontwikkeld, gezoet met de aanwezige fruitsuikers, ondersteund door toevoeging van appelconcentraat. In jams zit gemiddeld 45 procent fruit en 55 gram suikers per 100 gram; in de vruchtenspreads gemiddeld 60 procent fruit en 21 gram suikers per 100 gram. Daarom heten deze producten ook geen 'jams' meer, maar 'vruchtenspreads'. Uiteraard ook biologisch.


XCORE en Piloxing in Waardenburg

waardenburg • Vanaf april en mei worden er naast de Zumba Fitness en XCORE lessen in Hellouw, nu ook XCORE en Piloxing lessen gegeven in de sporthal in Waardenburg. XCORE is een sportles met een buis met grit welke je tijdens deze les gebruikt om je buik en core te verstevigen. Piloxing is een combinatie van Pilates en boksen welke zorgt voor een total body work-out. Vanaf april is XCORE elke donderdag om 19:30 uur. Vanaf mei is Piloxing op vrijdagochtend om 9:00 uur en XCORE ook op vrijdag om 10:00 uur.

Vanaf heden kan er aangemeld worden, voor wie meer dan twee lessen volgt, geldt een korting voor de nieuwe lessen in Waardenburg. Meer informatie, data en aanmelden kan via onderstaande website. Of neem contact op met: jessica@jezz-dance.nl of 06-18320588.

q www.jezz-dance.nl