Bijeenkomst van Longpunt Leerdam

gorinchem • Het Longfonds houdt in samenwerking met Rivas Zorggroep een bijeenkomst van Longpunt op dinsdag 17 april met als thema 'De dokter kan niets meer voor me doen. Wat nu?'

Longpunt is dé ontmoetingsplek voor longpatiënten en hun naasten en zorgverleners. Daarnaast spreken deskundigen over thema's die van belang zijn voor longpatiënten. De bijeenkomst vindt plaats van 14:00 tot 16:00 uur in PoGo Podium Gorinchem aan de Grote Haarse kade 120.

Tijdens deze bijeenkomst geven Annemiek Braam, longarts in het Beatrixziekenhuis, en Erik Hammers, huisarts in Hardinxveld-Giessendam, informatie aan mensen met een longaandoening over het thema.

Annemiek: "Iemand met een chronische longziekte krijgt steeds meer klachten en daardoor steeds meer last van ernstige beperkingen in het dagelijks leven. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de laatste fase van de longziekte en wat de longarts en de huisarts dan kunnen betekenen."

Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen met lotgenoten.

Deelname aan de bijeenkomst van Longpunt is gratis en aanmelden is niet nodig. Bezoekers worden verzocht geen geurtjes te gebruiken tijdens de bijeenkomsten, omdat die benauwdheidsaanvallen kunnen veroorzaken bij een deel van de longpatiënten.

Meer informatie over Longpunt is te verkrijgen via gorinchem@longpunt.longfonds.nl.


q www.rivas.nl