Rhelico kan Unitas één helft bijbenen

rumpt • Rhelico weerde zich tegen titelkandidaat Unitas één helft kranig. Sterker nog, de ploeg uit Rumpt ging met een 1-0 voorsprong aan de thee. Na rust stelden de gasten echter snel orde op zaken. Unitas stapte uiteindelijk met een 1-4 zege van het veld.

"Unitas voetbalt makkelijker dan wij, maar in de eerste helft hebben we geprobeerd vooruit te spelen waar dat kon", zag trainer Olav van Rijkom.

De eerste helft leek doelpuntloos te gaan eindigen, maar op slag van rust kreeg Rhelico nog een corner. Bram van Bergen van der Grijp scoorde daaruit de verrassende 1-0. In de tweede helft ging het echter hard. Na vier minuten stond Unitas dankzij twee treffers van Mike Venderbos al op voorsprong. "Dan loop je meteen achter de feiten aan", constateerde Van Rijkom. Kort daarna viel via Younes Balhagi ook nog de 1-3.

Leider

"Toen bleek opnieuw dat wij een leider missen", zag Van Rijkom. "Zij hadden het iets omgezet en wij kunnen dan nog niet snel genoeg reageren. Als het even minder gaat, hebben wij niemand die de ploeg bij de hand neemt. Dan ook blijkt dat Unitas gewoon te goed is voor Rhelico. Dat is jammer, want onze eerste helft was bij vlagen prima." Na een uur spelen stond in Rumpt de eindstand op het scorebord. Met zijn derde doelpunt van de middag tekende Venderbos voor de 1-4.