Haaften pakt punt na 2-0 achterstand

andel • Haaften pakte bij staartploeg Sparta'30 een punt. Na een slecht begin kwam de thuisploeg op 2-0. Haaften toonde veerkracht en kwam nog langszij. "Natuurlijk wil je altijd winnen. Maar gezien ons slechte begin, de 2-0 achterstand en de zeven afwezige spelers was dit het maximaal haalbare. We begonnen heel slecht, maar hebben daarna veerkracht getoond", zei trainer Adrie van Steijn, die met Haaften terugkeerde bij zijn vorige club. "Het was een warm weerzien en dat is altijd prettig."

Tomek Kilian verkleinde in Andel nog voor rust de achterstand tot 2-1. Uit een van richting veranderde vrije trap maakte Sam Onink de gelijkmaker.


SVS'65 thuis ruim langs Brakel

spijk • SVS'65 boekte tegen Brakel een ruime 4-0 overwinning. Na een rommelige eerste helft maakte Spijk na rust het verschil.

Maikel van Schaften tekende voor de enige treffer in de eerste helft. "Na rust gingen we beter voetballen en na de 2-0 was de wedstrijd gespeeld. We hebben weinig weg gegeven en onze tweede helft was prima. We hebben dik verdiend gewonnen", vond trainer Henk Donga. Opnieuw Van Schaften vond het net, hij maakte die 2-0. Bart van Andel zette daarna met eveneens twee doelpunten de eindstand op het scorebord. "Deze tegenstanders zijn echt niet beter dan wij, dus daar moeten we van winnen. En vier goals is lekker. Dat zien we ook niet iedere week", besloot Donga.