Leerdam Sport weer met lege handen

leerdam • Leerdam Sport wist ook tegen De Zwerver niet te winnen. De gasten blijven dankzij een 1-3 overwinning volop in de strijd om de prijzen. Nadat De Zwerver de score opende via Redouan el Akchaoui, maakte Youssef Boudou namens Leerdam Sport gelijk.
De ploeg uit Kinderdijk kwam echter voor rust alweer op voorsprong via voormalig LRC'er Guido Luiten. In de tweede helft besliste Tom van der Linden de wedstrijd.

Zure nederlaag voor Asperen

oud-alblas • Asperen zit onderin de 3e klasse C flink in de problemen. Bij De Alblas verloor de ploeg van Ton Blom door een laat doelpunt met 2-1. "En dat is behoorlijk zuur", vond Blom. "Het gaat een hele klus worden om ons rechtstreeks te handhaven." Asperen kwam in de eerste helft dankzij een doelpunt van Gerard Breider op voorsprong en miste daarna een aantal kansen om verder uit te lopen. Na rust werd De Alblas steeds sterker. "Ik voelde al wel dat de 1-1 ging vallen", gaf Blom toe. Die gelijkmaker viel een kwartier voor tijd. Asperen hoopte het punt over de streep te trekken, maar kreeg vlak voor tijd het deksel op de neus.

Herovina na rust niet bij de les

sleeuwijk • Halverwege de wedstrijd bij Sleeuwijk leek er voor Herovina nog niet zo heel veel aan de hand. Gertjan Potters had er alle vertrouwen in dat zijn ploeg met de 1-0 ruststand na de thee nog een punt kon pakken. Het liep anders. "Het heeft er in de tweede helft geen moment in gezeten", zag Potters. "We hebben dik verdiend met 3-0 verloren." In de eerste helft was Sleeuwijk al wel de betere ploeg. "Maar wij kregen via uitvallen toch ook aardige kansen waaruit we zeker twee keer hadden kunnen en misschien wel moeten scoren", analyseerde Potters. Sleeuwijk kwam vlak voor rust op voorsprong. In de tweede helft liep de thuisclub uit naar een ruime overwinning.

HSSC'61 blijft steken op 1-1

den dolder • HSSC'61 hield DOSC op afstand door met 1-1 gelijk te spelen, maar de ploeg had eigenlijk recht op meer. "De complimenten zijn weer voor de spelers, want ze hebben er alles aan gedaan om te winnen", klonk het bij de zeer tevreden trainer Gerrit Molenaar. "We zijn enorm gegroeid. Het enige teleurstellende vandaag was dat we de winnende niet hebben kunnen maken." Na rust was het Arwin van Soest die na een actie van Floris Kool de bezoekers op voorsprong zette. DOSC kwam even later weer langszij en hoewel HSSC'61 nog diverse kansen op meer kreeg, bleef het bij een gelijkspel.

Beesd verliest bij Teisterbanders

kerk-avezaath • Beesd had bij Teisterbanders voldoende kansen om drie punten te pakken, maar ging met 2-1 onderuit. "We hebben zes kansen gehad en er dus vijf om zeep geholpen", baalde trainer Dick Wammes van de nederlaag. Kevin Spronk zette Beesd in de eerste helft op voorsprong. Teisterbanders bleef erin geloven en kwam na rust uit een verre vrije trap op gelijke hoogte. Vlak voor tijd treuzelde de defensie van Beesd en daarvan maakte Teisterbanders met de 2-1 dankbaar gebruik.