• Gerard en Koen vieren een feestje.
• Gerard en Koen vieren een feestje. Foto: aangeleverd

Betuwse Fruitshop viert verjaardag

geldermalsen • De Betuwse Fruitshop bestaat vrijdag 7 april alweer een jaar. Ter gelegenheid van die eerste verjaardag houdt de Betuwse Fruitshop op vrijdagavond 6 april een proeverij-avond.

Ook trakteert de Betuwse Fruitshop de hele week appel- of perentaart bij de koffie of thee in het Fruitlunchcafé. De Betuwse Fruitshop is een Fruit Concept Store, bestaande uit onder ander een winkel en een fruitlunchcafé. In zowel de winkel als het fruitcafé draait alles om fruit. "Met de Betuwse Fruitshop willen we de consument laten zien wat er allemaal met fruit mogelijk is", vertelt Gerard Poldervaart die samen met zoon Koen eigenaar van De Betuwse Fruitshop is. De Concept Store is midden in het centrum van de fruitteelt, op het Marktplein in Geldermalsen te vinden. De Betuwe is bekend en geliefd als kraamkamer van een grote diversiteit aan fruit. Veel minder bekend is dat van al dit fruit ook een groot assortiment ambachtelijke fruitproducten wordt gemaakt.
De medewerkers van De Betuwse Fruitshop willen iedereen graag kennis laten maken met de smaak van pure fruitproducten. Daarom is er op vrijdag 6 april van 18:00 tot 22:00 uur een proeverij-avond. Tijdens dit evenement is, zoals de naam al doet vermoeden, een groot assortiment fruit- en streekproducten uit de Betuwse Fruitshop te proeven. Dit betreft onder andere: fruitsappen van fruitbedrijf en sapmakerij Vereecken; stroop van de Loonse stroopfabriek; Greetje fruitbeleg en mayo-sauzen; kaas en yoghurt van zuivelboerderij de Buitenhoeve en nog veel meer lekkere fruit- en streekproducten.


q www.betuwsefruitshop.nl