Royal Leerdam Crystal kleurt oranje voor de verjaardag van de koning

leerdam • Koning Willem-Alexander viert 27 april zijn 51e verjaardag en ter gelegenheid daarvan staat de hele maand april bij Royal Leerdam Crystal in het teken van oranje.

De hele maand april houdt Royal Leerdam Crystal speciale Oranjerondleidingen door de originele Kristalfabriek. Tijdens deze rondleidingen wordt uitgebreid ingegaan op de band met het Koningshuis, de jarenlange traditie van de Oranjevaasjes en de Koninklijke serviezen. Het hoogtepunt van de maand is de feestelijke uitgifte van de Oranjevazen Royal Orange en Royal Blue op woensdagavond 25 april.
Oranjerondleidingen Deelnemers aan de Oranjerondleiding worden vorstelijk ontvangen in De Kristalwinkel met Oranjebitter en heerlijke chocolade en gaan vervolgens, onder begeleiding van een ervaren gids, de fabriek in waar zij een live demonstratie krijgen van de meesterglasblazers en -slijpers. Tijdens de rondleiding vertelt de gids over de jarenlange traditie van de Oranjevaasjes en ook het prachtige huwelijksservies van koning Willem-Alexander en koningin Màxima komt aan bod. De rondleidingen worden van dinsdag tot en met vrijdag gehouden, steeds vanaf 13:00 uur. Deelname kost 10 euro. Graag vooraf reserveren via 034-636545 of info@royalleerdamcrystal.nl.

Ook De Kristalwinkel is de hele maand april in oranjesferen. De winkel is prachtig oranje gedecoreerd en er worden aantrekkelijke kortingen gegeven op een geselecteerd aantal oranje artikelen, zoals het Tulpvaasje, het Appeltje en de Irisfles.