• Marcel Zimmer komt nara de tentdienst in Asperen.
• Marcel Zimmer komt nara de tentdienst in Asperen. Foto: aangeleverd

Marcel Zimmer in tentdienst Asperen

asperen • Marcel Zimmer & Band komen zondag 8 april voor een bijdrage aan de tentdienst naar Asperen.

Marcel Zimmer verzorgt door het hele land optredens en is daarnaast bekend als aanbiddingsleider van de jaarlijkse Opwekkingspinksterconferentie. Het programma is bijzonder geschikt voor kinderen, jongeren en (groot)ouders.

Met de komst van Zimmer wordt de jaarlijkse tentdienst nieuw leven in geblazen. Vorig jaar was er geen feesttent en in 2016 werd noodgedwongen uitgeweken naar het Dorpshuis. Maar dit jaar hoopt de organisatie op een volle tent. "We zijn heel blij dat we samen met het oranjecomité op zondag weer een tentdienst kunnen houden. We verwachten met de komst van Marcel op veel belangstelling. Hij is een bekend naam, ook in de regio", aldus Rob van Ooijen namens de kerken. "Met de komst van Marcel gaan we op vrolijke en toegankelijke manier invulling geven aan de tentdienst. Iedereen is welkom. Zeker voor mensen die niet gewend zijn om naar een kerk te gaan", besluit Van Ooijen. Tijdens de tentdienst wordt er wel geld opgehaald voor vluchtelingenkinderen in Syrië en Libanon.

Marcel Zimmer geniet ook bekendheid als drummer en percussionist. Zo drumde hij in het verleden in de Ronduit Praiseband en Prinsen en Prinsessen-band, en in het verleden speelde hij in de opwekkingsband tijdens de opwekkingsconferenties. Tijdens de tentdienst in Asperen zorgt hij voor samenzang, sketches en een korte overdenking rondom het thema 'Schatten op aarde'.


De tentdienst wordt gehouden op zondag 8 april om 15:00 uur in de feesttent in Asperen.