Serve'68 viert jubileum

vuren • Volleybalvereniging Serve'68 uit Vuren beleefde vorige week zaterdag de aftrap voor de viering van het 50-jarig jubileum. Het eerste evenement van het jubileumjaar vond plaats in gebouw De Koels. Het werd een leuke middag waarbij volleybal centraal stond. De jeugd maakte kennis met alle 'coole' bewegingen van de sport via de Join Volleybal Tourbus van de NeVoBo. Er waren veel bezoekers, zodat het eerste jubileumevenement een succes werd. Het onverwachte bezoek van burgemeester Loes van Ruijven werd enorm op prijs gesteld. De vereniging dankt alle sponsoren die deze middag mede mogelijk hebben gemaakt. De vereniging viert het jubileum dit jaar met nog meer activiteiten, het bestuur houdt leden en belangstellenden hiervan via de media op de hoogte.


Uitslag Bridge Club Leerdam

leerdam • Leden van de Bridgeclub Leerdam speelden maandagavond een onderlinge wedstrijd. De uitslag in de A-lijn: 1. Arie van Mourik & Co Stouten 61,98%, 2. Ria Lodewijks & Marian Knirim 60,94%, 3. Amy Sonneville & Kees van Wijk 58,85%, 4. Thea Bosch & Frank de Groot 55,63%, 5. Lieneke van der Meulen & Cor de Pender 50,73%. In de B-lijn: 1.Riet van Lit & Gerry Versteegh 58,33%, 2. Tonny Kramer & Bouke den Oudsten 55,56%, 3. Gerda Vermeulen & Frans Grotenbreg 55,00%, 4. Mieke Liebregs & Tom Liebregs 53,47%, 5. Betty Erkelens & Hans Vermeulen 48,47%. In de C-lijn: 1. Corine Röben & Ria van Splunder 60,33%, 2. Atie Denneman & Bert Vonk 60,00%, 3. Elly Clemenkowff & Gré Kolenberg 56,92%, 4. Janny van den Burg & Gerrit de Groot 55,33%, 5. Lieneke den Uijl & Ad den Uijl 52,78%.


Succes renners Jan van Arckel

regio • Leden van Jan van Arckel boekten dit weekeinde mooie successen. Zo reed jeugdlid Anna van der Meiden uit Heukelum zondag in Huijbergen. In het sterke deelnemersveld vonden verschillende tevergeefse ontsnappingspogingen plaats, waardoor de wedstrijd eindigde in een massasprint. Anna eindigde fraai als vierde. Zondag werd ook de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie bij De Mol in Dordrecht afgewerkt. In categorie 3 werd Luna Kers uit Beesd 23e, in categorie 5 Joey Baars uit Leerdam 24e. Bij de jeugdronde van Drommelen eindigde Nick Klijn uit Leerdam in categorie 7 op de 11e plaats.


WHV organiseert bedrijventoernooi

asperen • Volleybalvereniging WHV uit Asperen organiseert vrijdag 13 april het jaarlijkse bedrijventoernooi. De vereniging nodigt bedrijven uit een poging te wagen om de wisselbeker in de wacht te slepen. Het inschrijfgeld bedraagt € 60,-. Er kunnen maximaal 18 teams meedoen, waarbij de volgorde van inschrijving bepalend is voor deelname. Het toernooi begint om 19:30 uur, de verwachting is dat rond 22:00 uur de winnaar bekend is. De exacte tijd hangt af van het aantal deelnemende teams. Het toernooi wordt gehouden in Sporthal De Wiel, Leerdamseweg 39, Asperen. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 30 maart via de nieuwspagina op website www.wijhoudenvol.nl. Er worden nog sponsors gezocht voor het bedrijventoernooi. Voor eventuele vragen over het toernooi kunnen belangstellenden contact opnemen met de toernooien- en activiteitencommissie via het emailadres tac@wijhoudenvol.nl.