Tweede editie Only for Men toernooi succesvol

geldermalsen • Bij GLTC in Geldermalsen werd van woensdag 14 tot en met zondag 18 maart de tweede editie van het Only for Men Heren Dubbel tennistoernooi gehouden. Tijdens het toernooi werd ruim 2.000 euro opgehaald voor het goede doel.

In dit toernooi nemen mannen het tegen elkaar op. Het evenement werd gehouden in samenwerking met GLTC, Rhelico en Lewabo en stond volledig in het teken van de Mannen voor Mannen Stichting. Hoewel het weer bepaald niet mee zat, werd het een succesvol toernooi. Bijna honderd spelers in diverse categorieën namen het tegen elkaar op. Een kantine vol met mannen genoot van de heerlijke hapjes van BonVivant delicatessen, allemaal klaargestoomd om te strijden voor de titel en tegelijk het goede doel te steunen. Een deel van het inschrijfgeld ging namelijk naar de Mannen voor Mannen Stichting, evenals de loterij op zaterdagmiddag. Uiteindelijk werd er in zes verschillende categorieën gestreden. De winnaars van de tweede editie van het Only for Men Heren Dubbel toernooi zijn: HD2: Remko de Rijke en Pedro Mol, HD3: Dennis Reijngoud en Brian van Dortmont, HD4: John de Vries en Victor Wuite, HD5 17+: Bart Duinham en Joost Key, HD6 17+: Remco Muijs en Freek Versteeg en HD7 17+: René Smits en Leo van de Lagemaat.

De volledige opbrengst van het Only for Men Heren Dubbel toernooi wordt gedoneerd aan de Mannen voor Mannen Stichting, een initiatief van mannenmodeketen Only for Men. Het goede doel van de Mannen voor Mannen Stichting is net als in 2017 ook dit jaar weer prostaatkanker. Er is juist voor dit goede doel gekozen, omdat prostaatkanker één van de meest voorkomende ziektes is onder mannen. De stichting zamelt geld in voor het KWF om onderzoeken te steunen, extra voorlichting te geven en patiënten te ondersteunen.