SVS'65 laat onderuit

groot-ammers • SVS'65 beleefde in Groot-Ammers een 'deja-vu' ten opzichte van de heenwedstrijd in Spijk. Een late tegentreffer betekende dat SVS'65 opnieuw met lege handen van het veld stapte. "Het was precies dezelfde wedstrijd als in Spijk", beaamde trainer Henk Donga. "We hebben zelf aanvallend weinig gecreëerd, maar ook Groot-Ammers heeft niet heel veel grote kansen gekregen." De grootste kans voor de thuisploeg kwam van elf meter, maar de strafschop werd gemist. Vlak voor tijd maakte Groot-Ammers alsnog de enige treffer van de wedstrijd.


Rhelico tevreden ondanks nederlaag

rumpt • Rhelico ging met 0-4 onderuit tegen Arkel. Trainer Olav van Rijkom was echter niet ontevreden. "Arkel was beter, laat daarover geen twijfel bestaan", begon Van Rijkom. "Maar we hebben tot de rust de nul gehouden en zelf ook wat kansjes gekregen. In de uitwedstrijd zijn we vanaf minuut één helemaal weggetikt. Dat was nu zeker niet het geval." Arkel nam pas na rust de leiding. "En dat was wel een geluksgoal", vond Van Rijkom. "Maar de voorsprong van Arkel was wel terecht." De gasten liepen vervolgens uit naar 0-4.


ASH wint weer eens

hellouw • ASH wist weer eens te winnen en verliet zodoende de hatelijke laatste plaats op de ranglijst. Sterker nog, de ploeg steeg dankzij de driepunter ineens drie plaatsen. "En dus hadden we een heel mooie middag", vond trainer Ron Laros. "We hebben naar onze begrippen ook heel veel kansen gekregen en dik verdiend gewonnen." Kerkwijk kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong. ASH kwam echter terug. Hidde van Wageningen nam zijn ploeg weer eens op sleeptouw en scoorde nog voor rust de 1-1. Na rust kwam ASH op voorsprong toen Edwin van Noord de 2-1 binnen knikte. "En daarna kregen we kansen op de 3-1 en meer, maar hun keeper was erg goed", vond Laros.