• Rob Mutters, Dennis Kuiper en Mark Timmer.
• Rob Mutters, Dennis Kuiper en Mark Timmer.

Voor de vierde keer alles over wonen

leerdam • Wie alles wil weten over het aanbod van bestaande en nieuwe huizen in Leerdam, kan op 7 april terecht bij Leerdam Woont. Daar is alweer voor de vierde keer alles te horen en te zien over de nieuwbouw in de Lingestad en presenteren woonwinkels, hovenieren, notarissen en makelaars zich onder één dak. "Dit is het woonevent voor Leerdammers door Leerdammers".

"Leerdam Woont is een feest!'' vertellen Mark Timmer van Van der Wal Interieurs en de makelaars Rob Mutters en Dennis Kuiper enthousiast. En dat steeds meer mensen wonen in Leerdam net zo'n feest vinden, merkt het drietal ook. De makelaars zien dat door de bruisende huizenmarkt de verhuizende Nederlanders steeds vaker Leerdam weten te vinden. Vooral inwoners van Houten, Nieuwegein en Utrecht zijn geïnteresseerd zijn in een Leerdamse woning.
"En wat is er dan fijner om alles wat wonen in Leerdam te bieden heeft op één plek terug te vinden'', vertelt Timmer enthousiast. Want bij Leerdam Woont is van alles te vinden: van een nieuw huis, goed gesprek met een notaris of vastgoedadvocaat, waterontharder tot een Quooker, kunstgras of een barbecue, beveiliging of een hekwerk. Het hele spectrum aan bedrijven presenteert zich tijdens Leerdam Woont in het grote pand van Van der Wal Interieur in Leerdam.

De makelaars merken dat vooral nieuwe woningen erg populair zijn. "Ze zijn energiezuinig, goedkoop in ouderhoud en de nieuwe wijken in Leerdam, zoals Broekgraaf, trekken veel jonge mensen die er gezamenlijk een fijne leefomgeving van maken'', vertelt Dennis Kuiper. "We willen tijdens Leerdam Woont dan ook vooral dat verhaal vertellen over wonen in de nieuwe Leerdamse wijk De Broekgraaf."

Dit jaar zijn er weer meer exposanten dan vorig jaar en is er zelfs een loterij. Ook zal de Stichting Leerdam Glasstad aanwezig zijn op Leerdam Woont. Deze nieuwe lokale stichting is in het leven geroepen om de promotie voor de stad Leerdam op zich te nemen.

Leerdam Woont is op 7 april van 12:00 tot 1:00 uur bij Van der Wal aan de Techniekweg 8 in Leerdam. Entree is gratis en bij afscheid is er een goodiebag.