Heukelum eenvoudig langs Tricht: 0-3

tricht • Heukelum bevestigde in Tricht zijn goede vorm. Met 0-3 boekte Heukelum zijn vijfde zege in zes wedstrijden.

Hoewel de resultaten van Heukelum dit seizoen uitstekend zijn, zitten er weinig makkelijke overwinningen tussen voor de mannen van Marco Verbeek. "Dat geeft ook niks, wij zijn Heukelum", zei Verbeek. "Vandaag ging het trouwens wel redelijk eenvoudig. Ik heb ondanks de kou een mooie middag gehad. Ik heb een goed Heukelum gezien."

De score had voor Heukelum nog wel iets hoger kunnen uitvallen. Ferry Meijdam opende in Tricht al vroeg de score, waarna de wedstrijd lang spannend bleef. Sil van Putten, normaal gesproken een 'zekerheidje', miste een strafschop. "En hun keeper speelde ook heel behoorlijk", vond Verbeek. "Hij heeft ook nog twee keer in een 1-op-1 situatie gered. Tricht heeft het aan hem te danken dat het bij drie bleef."

In de tweede helft wist Heukelum namelijk nog twee keer te scoren. Eerst maakte Benjamin Meijdam er 0-2 van. Het slotakkoord was weer voor Ferry Meijdam. Hij bepaalde de eindstand op 0-3. "We zijn hier dik tevreden mee. We hebben een heel volwassen wedstrijd gespeeld. En we hebben ook nog eens één van onze sub-doelstellingen gehaald. We hebben meer dan dertien punten gehaald in uitwedstrijden, dus dat is heel mooi."