Asperen verliest fors van EBOH

asperen • Asperen slaagde er niet in zich tegen EBOH te revancheren voor de 7-1 oorwassing van een week eerder bij IFC. De gasten namen met 0-4 de punten mee. Asperen begon nog wel goed aan de wedstrijd, maar nadat Carlo van Santen en Michiel den Hartog kansen misten, kwam EBOH beter in de wedstrijd.

De gasten verdeelden de treffers keurig over beide helften. Leroy Verkerk en Jeffrey Manzanares namen voor de rust de doelpunten voor hun rekening. In de tweede helft liep EBOH via Thomas Keuter en Jesse Rensen uit naar de overtuigende 0-4 winst.

Herovina onderuit tegen GDC

herwijnen • Herovina ging op eigen veld met 0-2 onderuit tegen GDC. Volgens trainer Gertjan Potters was dat niet helemaal nodig. "Een puntje had er best in gezeten", vond Potters. "Zij waren niet heel veel beter. Breekpunt was echter toen we na rust met tien man kwamen te staan."

Herovina keek in de rust tegen een achterstand aan. GDC kwam op voorsprong, waarna Maarten Lievaart en Jeffrey van der Meijden kansen op de gelijkmaker lieten liggen. Een kwartier na rust moest Herovina met tien man verder, toen doelman Walter Kornet rood kreeg. De daarbij toegekende strafschop werd nog wel op de paal geschoten, maar daarna mocht Herovina blij zijn dat het 0-2 bleef. "In een halfuur werd onze ingevallen keeper Wilco de Leeuw nog man van de wedstrijd", bekende Potters.