Haaftensch koor zoekt bassen

haaften • Het Haaftensch Mannenkoor heeft een tekort aan bassen. Het bestuur wil daarom graag in contact komen met zangers die geïnteresseerd zijn om bij dit koor de baspartij te versterken. Haaftensch Mannenkoor oefent op donderdagavond van 19:45-21:45 uur in de Burcht van Haeften, Bernhardstraat/Vredeplein in Haaften. Voor inlichtingen kunnen belangstellenden terecht bij Marinus van Kerkhof, Bernhardstraat 8, Haaften, tel.: 0418-591704, email: mvankerkhof@telfort.nl.


Wandelcyclus 'Rouw delen'

regio • Stichting Lichtjes in de Duisternis organiseert voor de zevende keer de wandelcyclus 'Delen in rouw'. Dit jaar gaan deelnemers op pad in een nieuwe omgeving: landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. De wandelingen vinden steeds plaats op de zondagochtend rondom de overgangen van de seizoenen. Symbolisch staat deze overgang voor het patroon van leven en sterven, loslaten en vernieuwen. Afstand van de wandelingen is steeds zo'n 4,5 kilometer. Data: de zondagen 18 maart, 17 juni, 16 september en 16 december. Deelnemers moeten uiterlijk 10:00 uur aanwezig zijn. Na een korte voorstelronde gaat de groep op pad. Na de wandeling, rond 12:00 uur, is er gelegenheid om na te praten tijdens een kop koffie of thee met wat lekkers in de Brasserie. Deelname is kosteloos. Consumpties zijn voor eigen rekening. Aanmelden voor de activiteit kan via 0347-326128. Mensen die geen eigen vervoer hebben, kunnen dit laten weten aan de organisatie. Dan wordt een oplossing gezocht.

q www.lichtjesindeduisternis.nl


Fancy fair op brede school Vuren

vuren • Op de brede school in Vuren vindt vrijdag 23 maart een fancy fair plaats. Er is van alles te doen, niet alleen is er een markt met boeken en spelletjes, er is ook een enveloppenkraam en grabbelton. Het rad van avontuur draait en daarnaast zijn er lekkere broodjes frikadel of kroket te krijgen. De fair is van 16:30 tot 19:30 uur.


Meezingcafé in stadspodium GO

leerdam • Stadspodium GO organiseert vrijdag 23 maart een meezingcafé. Vanaf 20:30 uur kan er uit volle borst worden gezongen. Met gitaarbegeleiding van Donna Bastiaans. De avond begint om 20:30 uur, entree is 2,50 euro. Reserveren kan via reserveren@go-leerdam.nl.


Poëziewedstrijd Stroomhuis

neerijnen • Nog tot en met zaterdag 17 maart kunnen er gedichten ingediend worden voor de jaarlijkse poëziewedstrijd 'Bakens aan de rivier' van Stroomhuis Neerijnen. Thema dit jaar is 'Rivier en vogelvlucht'. De finale is op vrijdag 13 april. Er zijn een aantal eisen aan de deelnemers, deze zijn op de website van Stroomhuis Neerijnen te vinden. Inzenden van gedichten kan via poezie@stroomhuisneerijnen.nl of ebaars@planet.nl. Begin april worden de gedichten beoordeeld, dan worden er tien genomineerden bekend gemaakt. Zij zullen aansluitend geïnformeerd worden.

q www.stroomhuisneerijnen.nl