Asperen heeft niets in te brengen bij IFC

hendrik-ido-ambacht • Asperens sterke serie van drie overwinningen werd zaterdag abrupt afgebroken. Asperen had bij IFC helemaal niets te vertellen en stapte met een grote nederlaag van het veld: 7-1.

Vóór de wedstrijd stonden beide ploegen met hetzelfde puntenaantal in de middenmoot, maar daarvan was weinig te merken. "Bij ons thuis pakten we met een punt ook al het maximaal haalbare", herinnerde Blom zich. "Vandaag was er voor ons niks te halen, zij waren gewoon beter. We staan weer met beide benen op de grond."

Na de 1-0 dacht Asperen gelijk te komen, maar de 1-1 werd wegens buitenspel afgekeurd. Kort daarna viel al de 2-0. "En toen was het gespeeld", zei Blom. IFC liep uit naar 5-0 voordat Tom Maddison de eretreffer maakte.

Asperen speelt de komende twee wedstrijden tegen de nummers één en twee van de ranglijst. "Een pittig programma, maar aan het eind van de rit heb je iedereen gehad. We moeten de boel nu weer oprapen. We zullen het toch niet ineens verleerd zijn?", hield Blom vertrouwen.