HSSC'61 kruipt richting subtop

culemborg • HSSC'61 leverde een puike prestatie af door bij runner-up Focus'07 met een 2-1 zege van het veld te stappen. Inmiddels kruipt de ploeg uit Hei- en Boeicop richting de subtop. "Ongelofelijk hoe we het vandaag weer flikken", jubelde trainer Gerrit Molenaar. "We misten immers vier basisspelers, maar de ploeg ging ervoor. Complimenten aan de jongens die het vandaag moesten invullen." Via Floris Kool kwamen de gasten op voorsprong, maar door een eigen doelpunt van Ferry Uittenbogaard stond het bij rust 1-1. Bas Scheenhart schoot tien minuten voor tijd toch nog de winnende treffer binnen.


Rhelico onderuit

rumpt • Rhelico ging op eigen veld met 1-2 onderuit tegen Brakel. Olav van Rijkom vond dat zijn ploeg te weinig kreeg. "In het veldspel waren we helemaal niet minder", zag Van Rijkom. "Maar met name in de eerste helft waren zij slimmer. Ze straften onze foutjes af." Brakel nam voor rust een 0-2 voorsprong. Halverwege de tweede helft deed Rhelico met een kopbal van Joris Baghuis wat terug: 1-2. Verder kwam de thuisploeg echter niet meer. "Maar er zit zeker wel progressie in de ploeg. In de uitwedstrijd werden we nog helemaal weggespeeld. Het wordt tijd dat we onszelf meer gaan belonen."


ASH snel kansloos

hellouw • ASH ging met 0-4 onderuit tegen VVAC. "Voor mij zijn zij titelkandidaat nummer één", liet trainer Laros weten. "Niet omdat ze nou de beste spelers hebben, maar ze hebben een heel goed team dat goed voetbal speelt. Laros hoopte VVAC te ontregelen door lang de nul te houden. Die tactiek kon echter snel de prullenbak in. "Na twee minuten en twaalf seconden lag de bal bij ons in het doel. Voor rust zijn we weggespeeld en toen kort na rust de 0-4 al viel, leek het vervelend te gaan worden. Gelukkig hebben we de laatste veertig minuten de schade kunnen beperken."