SVS'65 houdt de punten thuis tegen Kerkwijk

spijk • SVS'65 pakte tegen Kerkwijk de drie punten. Op eigen veld kreeg de ploeg voldoende kansen om de wedstrijd vroegtijdig op slot te gooien, maar het bleef tot de laatste minuut spannend: 3-2.

Trainer Henk Donga was content. "Het was geen geweldige wedstrijd, maar we hebben veel kansen gekregen. Als je in het linkerrijtje wilt eindigen, moet je ook gewoon winnen van deze tegenstanders."

SVS'65 kwam na een eigen doelpunt van Kerkwijk op voorsprong. De gasten kwamen langszij, waarna Spijk naliet de wedstrijd al voor rust op slot te gooien. "We kwamen drie keer alleen voor de keeper, maar hij ging er niet in", zei Donga.

Een kwartier voor tijd scoorde de thuisploeg twee keer kort achter elkaar. Bart van Andel maakte de 2-1 en twee minuten later tekende Ryan Brood voor de 3-1. Kerkwijk scoorde nog één keer tegen.