Heukelum blijft maar winnen

heukelum • Heukelum staat nog steeds keurig in de subtop van de 2e klasse F. Ook Drechtstreek moest er met 2-1 aan geloven. "Terecht of niet, dat zegt me allemaal weinig", zei trainer Marco Verbeek. "Een overwinning is altijd terecht, want als je meer scoort dan je tegenstander, krijg je er drie punten bij. Dat zijn de regels."

Verbeek gaf echter ook toe dat een gelijkspel niet onlogisch was geweest. "Dat was misschien wel meer conform het beeld van de wedstrijd." Het was echter Heukelum dat weer aan het langste eind trok.
Tim Schwebke zorgde voor de 1-0. Na de gelijkmaker van Drechtstreek kroonde Menno Beusekamp zich tot matchwinner: 2-1.


Michel Kooyman velt ASH

zuilichem • ASH was niet opgewassen tegen Zuilichem. De 2-0 eindstand stond al na 25 minuten op het scorebord. ASH-trainer Ron Laros, voormalig trainer van Zulichem, vond dat één speler het verschil maakte. "Dat was Michel Kooyman. Die maakte de eerste en bereidde de tweede voor. Als hij vóór je speelt is dat fijn, maar ook als tegenstander kan ik daar wel van genieten."
Na die 2-0 kreeg ASH met name in de tweede helft best kansen op minimaal de aansluitingstreffer. "Maar het scoren gaat momenteel heel moeizaam", erkende Laros. "Dat gaat in de koppies zitten. We zijn zelfs drie keer alleen voor de keeper geweest. Het wordt echt tijd dat de bal een keer goed gaat vallen."