• Jasper Smit (links) en Jesse Timmermans.
• Jasper Smit (links) en Jesse Timmermans. Foto: Aangeleverd

Timmermans klopt Alec Deckers

heukelum • Jesse Timmermans, tennisleraar bij TC de Belt in Heukelum, heeft zich zaterdag weten te plaatsen voor deelname aan de 45e edititie van het ABN AMRO toernooi.

De beste clubkampioenen van Nederland wonnen - door hun finale te winnen bij de Supermatch - een wildcard voor het hoofdtoernooi van het dubbelspel. De ervaren Jasper Smit rekende in de beslissende ronde van de Supermatch af met Thorsten Sollie uit Oostvoorne (6-2, 4-6, 6-0), terwijl Jesse Timmermans in een spannend duel Alec Deckers - zoon van toernooidirecteur Richard Krajicek - versloeg: 6-4, 7-6 (9). In de eerste ronde staan bekende tegenstanders op het programma: Robin Haase en Matwé Middelkoop.

Jesse Timmermans is inmiddels ruim een jaar tennisleraar bij TC de Belt. Elke maandagavond verzorgt hij de lessen bij de club.

Snerttoernooi

Met 26 jeugdige deelnemers van in totaal vijf verenigingen uit de regio kan tennisclub De Belt terugkijken op een geslaagd toernooi met als beloning een kom snert of tomatensoep. Er waren leuke en spannende partijen in de categorieën rood, oranje, groen en geel. De Belt organiseert dit toernooi al jaren. Dit jaar waren er naast de eigen jeugdleden ook veel deelnemers van tennisclubs Overwaard, GLTC, CTV de Doelen en Buren.

Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 maart is het alweer voor de vierde keer tijd voor het Sneeuwklokjestoernooi. Opgeven kan tot zaterdag 3 maart via onderstaande website.


q www.toernooi.nl