Waterpoloheren blameren zich

leerdam • In het Leerdamse sportcentrum Berenschot heeft De Linge/PCG zaterdag een wanprestatie geleverd tegen oude bekende De Zeeuwse Kust: 1-7. Na vier perioden was het de thuisploeg maar één keer gelukt te scoren, Tjerk Noorduyn was de doelpuntenmaker.

De nederlaag kwam hard aan. Het begin van de wedstrijd verliep nog hoopvol. In de eerste minuten werden de nodige kansen gecreëerd, maar het vizier stond niet op scherp.

De Zeeuwse Kust slaagde er daarentegen wel in om regelmatig door de verdediging van het regioteam heen te breken. Zo liepen de bezoekers langzaam uit. Naarmate de wedstrijd vorderde, creëerde De Linge/PCG steeds moeilijker kansen. De Zeeuwse Kust speelde de wedstrijd dan ook met gemak uit. Volgende week komt De Linge/PCG in Aalsmeer uit tegen laagvlieger Oceanus.


Uitslag Bridge Club Beesd

beesd • Leden van de Bridge Club Beesd speelden woensdag 31 januari hun wekelijkse onderlinge wedstrijd. De uitslag was als volgt. In Lijn A: 1. Annelies de Klerk en Frans Kuipers 72,50%, 2. Maarten Bults en Jan van der Lingen 70,00%, 3. Anny en Tiny Coppens 65,00%. Uitslag Lijn B: 1. Dorine de Groot en Johan van Lith 58,33%, 2. Cor van Alphen en Gerry Versteegh 57,64%, 3. Greet Uijen en Anton Gietman 54,17%.